Je winkelwagentje is leeg

Veelgestelde Vragen Affiliate Programma Crocs™ EU

Hoe begin ik?

Lees de Crocs™ affiliate-overeenkomst en vul het online formulier in.

U krijgt bericht wanneer uw site is geaccepteerd. Tijdens de evaluatieperiode bezoeken wij uw site om te controleren of deze bij het Crocs™ Online Affiliate Programma past. Na goedkeuring van uw site ontvangt u gedetailleerde instructies over hoe u in kunt loggen op uw account en links kunt selecteren en plaatsen. Er is een uitgebreid assortiment aan banners, buttons en tekstlinks van Crocs waar u uit kunt kiezen.

Zodra u uw links op uw site heeft geplaatst, kunt u beginnen met het genereren van extra inkomsten. In de loop der tijd kunt u het programma voortdurend optimaliseren en uw inkomen verder verhogen. Zanox kan u helpen met aanvullende vragen, promotiemogelijkheden en best practices. U kunt ons ook bereiken via affiliate@crocs.eu.

REGISTREREN BIJ ZANOX

Om te beginnen logt u in op Zanox.com en klikt u op de link Register. Let op dat u alle contactgegevens invult, evenals uw belastinginformatie. Activeer vervolgens uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken.

ADVERTENTIERUIMTE OPZETTEN

Kies de advertentieruimte (website of e-mail) die u wilt gebruiken om advertenties te plaatsen en provisie te verdienen. Vul op de volgende pagina alle beschikbare informatie in over uw advertentieruimte. Gebruik het menu ‘Profiel’ om uw advertentieruimte op elk gewenst moment te bewerken of te wijzigen. Activeer vervolgens uw account door op de link in de bevestigingsmail te klikken.

ZOEKEN NAAR HET CROCS-PROGRAMMA

Klik op het menu ‘Programma’s’ en vervolgens op ‘Programma’s zoeken’. Zoek naar Crocs via het trefwoord CROCS. Selecteer het programma en klik op ‘Naar de applicatie’.

AANMELDEN VOOR HET CROCS-PROGRAMMA

Als u het CROCS-programma heeft geselecteerd, geeft de ‘check status’ aan of uw advertentieruimte aan alle aanmeldingseisen voldoet. Lees de algemene voorwaarden die bij het programma horen en vink het bijbehorende vakje aan. Klik op ‘Aanmelden’ om de aanmeldingsprocedure af te ronden.

Crocs zal uw aanmelding beoordelen en u per e-mail op de hoogte brengen. Klik op het menu ‘Programma’s’ om de status van uw aanmelding te bekijken. Zodra uw aanmelding door Crocs is bevestigd, kunt u de advertenties van het programma vanaf deze pagina downloaden. Als uw site goedgekeurd is, verschijnt het aanklikbare woord ‘code’ voor de admedia in de gebruikersinterface.

Hoe werkt het Affiliate Programma van Crocs.nl?

Het Crocs™ Online Affiliate Programma biedt u de mogelijkheid om reclame-inkomsten te genereren door bezoekers van uw website door te linken naar Crocs.nl. Daarnaast is het een uitstekende manier om uw site te verbeteren en meer waarde te bieden aan uw klanten. Via Zanox heeft u toegang tot een online, met een wachtwoord beschermd rapportagesysteem, dat een gedetailleerd statistisch overzicht biedt voor uw site. Door banners, buttons of promotionele deeplinks op uw website of in uw eigen nieuwsbrief of e-mail te plaatsen, levert een aankoop van iemand die via uw link op Crocs.nl terechtkomt u een percentage van de verkoop op. Wij zijn verantwoordelijk voor de orderverwerking en de klantenservice. Ook houden we uw verkopen bij en sturen we u maandelijks per mail een cheque met uw verdiensten. Bovendien analyseren de publisher managers van Zanox uw resultaten en helpen ze u met het accountmanagement.

Waarom zou ik een affiliate moeten worden van Crocs.nl?

Het is gratis, u verdient er geld mee en het voegt waarde toe aan uw site en stimuleert bezoekers om terug te komen. Bovendien is het heel eenvoudig! U ontvangt provisie en Crocs.nl verzorgt de orderverwerking en de klantenservice.

In welk opzicht verschilt het Affiliate Programma van Crocs.nl van andere programma’s? We beschikken over uitstekende conversieratio’s van bezoek tot aankoop. De wereldwijde kracht van het merk, de productlijn en klantenservice van Crocs™ is ongeëvenaard.

WIE MAG ER MEEDOEN?

Wat zijn de criteria voor samenwerking?

Elke website kan aangemeld worden voor het programma, of het nu gaat om grote of kleine, commerciële of non-profitinstellingen. Crocs.nl behoudt zich wel het recht voor om een deelnemer te weigeren, met name als de site aanstootgevend materiaal bevat, zoals porno, expliciete taal of content, geweld of discriminatie. We accepteren geen sites die intellectuele eigendomsrechten schenden. Dit geldt ook voor misbruik van het Crocs™-handelsmerk. Zie: “Kan ik het Crocs-handelsmerk gebruiken om mijn site te promoten?”

Kan ik meedoen als mijn site nog niet in de lucht is?

Nee. Om onze strenge normen op het gebied van samenwerking te kunnen handhaven is het erg belangrijk dat wij de content van uw website kunnen bekijken alvorens uw deelname aan het Crocs Online Affiliate Programma goed te keuren.

Als ik meerdere websites heb, kan ik dan met al deze sites meedoen aan het programma?

Ja. U kunt elk van uw URL’s afzonderlijk aanmelden. U krijgt dan een aparte Affiliate Partner ID voor elke goedgekeurde site. U ontvangt voor elke account een aparte cheque. Om boekhoudkundige redenen is het niet mogelijk om cheques van meerdere accounts te combineren.

Mijn website bevindt zich buiten Groot-Brittannië. Kan ik meedoen?

Ja, u kunt zich aanmelden op de landspecifieke website van Crocs of op Crocs.EU. Heeft u een Amerikaanse site, dan kunt u contact opnemen via affiliate@crocs.com voor meer informatie of klik op hier voor meer informatie over aanmelding voor het Amerikaanse Affiliate Programma.

Wat als mijn site seksueel getint materiaal bevat?

We accepteren geen aanmeldingen van sites die seksueel getint materiaal bevatten.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, het is helemaal GRATIS. Er zijn geen aanmeldingskosten en geen minimale verkoopeisen. U kunt direct beginnen met geld verdienen.

DE BETALING

Hoeveel verdien ik?

Onze tarieven variëren, afhankelijk van de resultaten:

  • 0-9 verkopen per maand 6%

  • 10-19 verkopen per maand 7%

  • Meer dan 20 verkopen per maand 8%

Wanneer en hoe word ik betaald?

De provisie wordt maandelijks uitgekeerd, zodra u de creditnota in uw account goedkeurt en voor de tiende van elke maand.

Hoe worden de orders getraceerd en aan mijn site toegekend?

Als u de instructies voor het plaatsen van links van uw site naar Crocs.nl zorgvuldig opvolgt, zult u duidelijk kunnen zien waar elke bezoeker vandaan komt en wie er een aankoop doet. Hiervoor maken we gebruik van cookie-technologie: links vanaf uw site bevatten de unieke broncode van uw site. Zo weten we altijd dat we een order aan u moeten toekennen als een gebruiker via uw links bij ons terechtkomt.

Worden affiliates betaald voor herhalingsbezoeken?

Ja. U ontvangt provisie over alle verkopen die vanaf uw site gegenereerd worden gedurende dertig (30) dagen na een eerste bezoek. Dit geldt ook voor rechtstreekse bezoeken aan onze website. Terwijl u uw merk en klantenloyaliteit ontwikkelt, vernieuwt een klant die uw link gebruikt zijn cookie voor nog eens dertig (30) dagen.

Kan ik orders aannemen op mijn site?

Nee. Onze regelmatige productupdates, veranderingen in actieprijzen en controle van de beschikbare voorraad maken allemaal deel uit van onze geïntegreerde winkelomgeving. Om de beschikbaarheidscontrole van onze producten, rapportage en een superieure klantenservice mogelijk te maken, moeten wij de transactie hosten. Wij zijn verantwoordelijk voor de order, de klantenservice en de verwerking zodat u zich kunt concentreren op uw website en het genereren van traffic.

Zijn er online rapportagemogelijkheden die me kunnen laten zien hoeveel ik verdien en hoe mijn links het doen?

Ja. Zodra uw deelname aan het programma goedgekeurd is, krijgt u toegang tot de Affiliate Partner Tracking and Reporting Interface in uw Zanox-account. Daar kunt u op elk gewenst moment uw inkomsten en trafficrapportages bekijken. Deze rapportages vermelden niet alleen wat u verdient, ze houden ook andere prestatie-indicatoren van uw site bij die u kunnen helpen om uw deelname verder te verfijnen en uw inkomstenpotentieel te optimaliseren.

Ontvang ik provisie over mijn eigen aankopen?

Ja. U ontvangt provisie over elke aankoop die u op Crocs.nl doet via de link van het Crocs Online Affiliate Programma op uw eigen site, die toegankelijk is via de Zanox-interface.

Hoe zit het met geretourneerde producten?

Als een gebruiker een product retourneert in ruil voor geld of als betalingen via creditcard geannuleerd worden wegens een geschil of creditcardfraude, zal uw account gedebiteerd worden voor de provisie die u over die transactie heeft verdiend. Als een product geruild wordt voor nieuwe producten of als goederen beschadigd of kwijt raken en wij vervangende producten leveren aan de klant, heeft dit geen invloed op uw provisie.

LINKEN NAAR CROCS.NL

Hoe kom ik aan links naar Crocs.nl?

Dat is heel eenvoudig. Zodra uw deelname aan het programma goedgekeurd is, krijgt u een gebruikersnaam en een wachtwoord om toegang te krijgen tot het Crocs Online Affiliate Programma via Zanox. Met behulp van deze toegang kunt u in een paar minuten links ophalen en plaatsen.

Om te zoeken naar admedia klikt u op ‘Programma’s’ en vervolgens op ‘Mijn programma’s’. Kies het programma waarvoor u zich heeft aangemeld en klik op ‘Code’ om alle beschikbare admedia voor dit programma weer te geven.

Op de volgende pagina kiest u de advertentie die u toe wilt voegen aan uw website en klikt u nogmaals op ‘Code’. Nu wordt er een nieuwe pagina geopend met de HTML-code (1) en de link (2) die moet kopiëren en op uw website of e-mail moet plakken.

Naar welke delen van Crocs.nl kan ik linken?

Kan ik naar een afzonderlijk product linken? U kunt naar verschillende gebieden van Crocs.nl linken, waaronder onze homepage, categoriepagina’s en afzonderlijke productpagina’s. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment aan banners, buttons, tekstlinks en een productdatafeed naar elk van deze gebieden.

Kan ik links plaatsen in mijn eigen opt-in nieuwsbrieven of e-mails?

Ja. Dit is een uitstekende manier om zeer doelgerichte informatie en productaanbiedingen te verschaffen. Zo kunt u veel hogere conversieratio’s realiseren, met meer inkomsten als gevolg. We raden aan om categoriespecifieke of productspecifieke links te gebruiken. Natuurlijk hanteert u algemeen aanvaarde richtlijnen voor een correct opt-in e-mailgebruik. We behouden ons het recht voor om direct de samenwerking te verbreken met en alle links te verwijderen van personen die misbruik maken van hun opt-in e-mailleden. We willen geen afbreuk doen aan ons merk door te worden geassocieerd met spammers.

Kan ik het Crocs™-handelsmerk gebruiken om mijn site te promoten?

Affiliates mogen het Crocs™-handelsmerk niet gebruiken voor het genereren van traffic of registratie bij zoekmachines. Dit geldt onder meer, maar niet uitsluitend, voor vermelding in metatags of aankoop van het Crocs™-handelsmerk als zoekterm. De Affiliate-overeenkomst omvat een lijst met handelsmerken die als verboden terrein worden beschouwd. Doel van de samenwerking met de affiliate is het genereren van traffic naar de Crocs™-site door het verhogen van de traffic die door de site van de affiliate wordt gegenereerd middels de normale advertentieprogramma’s, merkbewustzijn, waardevoorstel, etc. Gebruik van het Crocs™-merk om traffic te genereren naar de site van de affiliate of traffic om te leiden naar een andere site strookt niet met het algemene doel van dit affiliate-programma.

Is er nog meer wat ik moet weten?

U dient de Crocs Online Affiliate Programma-overeenkomst te lezen en te bevestigen dat u de voorwaarden in dit document heeft begrepen. In deze overeenkomst vindt u het volledige contract tussen u en Crocs.nl.

GA ER NU MEE AAN DE SLAG!

Search Monitoring by BrandVerity
Wordt geladen...