Classic Clog.

Customize onze schoenen in jouw stijl!

Versier je Crocs met Jibbitz™ charms en toon je unieke stijl en creativiteit! Van bekende personages tot populaire emoji's tot woorden die je zelf kunt creëren om een statement te maken. Laat je schoenen spreken! Ook zo'n fan van buitenaardse wezen en eenhoorntjes? Laat het iedereen zien!

Classic Clog.

Jibbitz™ charms zijn accessoires waarmee je je Crocs kunt versieren. Je bevestigt en verwijdert ze heel gemakkelijk voor een individuele look, overal en altijd.

Classic Clog.

Hoogste tijd voor een creatieve touch!

Maak kennis met

De Jibbitz™ Personalizer .

 • in 3 eenvoudige stappen .

  Kies, plaats en creëer!

  Creëer jouw Jibbitz™ design in een handomdraai! Onze Jibbitz™ Personalizer is supereenvoudig om mee te werken op je mobiel, tablet of laptop. Kies je Jibbitz™ charms door woorden in te voeren of in de categorieën te browsen. Je vindt vast en zeker veel leuke charms om je Crocs mee te versieren!

 • plaats je jibbitz™ .

  Volg de blauwe stippen!

  Zodra je al je favoriete Jibbitz™ charms hebt geselecteerd, kies je met welke voet je wilt beginnen. Tik dan op de blauwe stippen om je charms te plaatsen en creëer zo je unieke design. Je kunt de gezichtshoek ook veranderen en meer charms toevoegen uit je selectie als je wilt.

 • zo gemakkelijk is het! .

  Bekijken en delen!

  Als je alle Jibbitz hebt geplaatst en blij bent met je design, selecteer dan 'aan winkelwagen toevoegen en betalen' om alle charms te kopen die je op je Crocs hebt aangebracht. Vergeet niet om je design te delen met je vrienden!

De Jibbitz™ Personalizer .

Creëer iets unieks!

Kies eerst een schoen.

Classic Clog.