Groen zijn kent geen kleur.

dezelfde Crocs.
de helft van de CO2-voetafdruk in 2030.

Als onderdeel van al onze duurzaamheidsinitiatieven.

Wij vinden dat iedereen zich comfortabel moet voelen in zijn eigen schoenen.

Daarom zetten we ons in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, onze gemeenschappen te verbeteren en een uitnodigende omgeving te creëren voor iedereen, verankerd in een bestuurscultuur, transparantie en verantwoording.​

  • comfort zonder koolstof

    We willen een netto nul merk worden door middel van duurzame ingrediënten, verantwoord gebruik van hulpbronnen, verpakkingen en afterlife.

  • comfort voor onze gemeenschappen

    Het doneren van schoenen, geld en vrijwilligerswerk aan gemeenschappen wereldwijd en in tijden van nood via onze Crocs Care-programma.

  • comfort voor iedereen

    Ervoor zorgen dat iedereen bij Crocs welkom is, wie je ook bent, en tegelijkertijd een comfortabele werkplek creëren door op een progressieve manier met mensen om te gaan.

Le confort sans le carbone. Le confort sans le carbone.

Met 2,56 kg CO2-eq. per paar Classic Clogs heeft Crocs al een lage CO2-voetafdruk in vergelijking met veel andere iconische schoenenmerken, maar we zijn pas tevreden als we vanaf 2030 volledig netto nul zijn.

ontdek meer .

*Deze waarde is berekend met behulp van de Higg Product Module 1.0 op Higg.org. Deze berekening is intern uitgevoerd, geverifieerd door derden en vertegenwoordigt de totale impact.

Le confort pour nos communautés. Le confort pour nos communautés.

We helpen onze gemeenschappen in tijden van nood door schoenen te leveren, geld te doneren en tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk via ons interne donatieprogramma, Crocs Cares.​

ontdek meer .
Le confort. pour tous.

We heten iedereen welkom, wie je ook bent, en zetten ons in voor een comfortabele werkplek door op een progressieve manier met mensen om te gaan.

ontdek meer .