AFFILIATE MARKETING Crocs™ Nederland

Promoot de producten van Crocs en verdien met elke bestelling geld.

Crocs is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatieve casual schoenen voor heren, dames en kinderen. Crocs biedt een ruim assortiment producten voor alle seizoenen; de oorspronkelijke voorgevormde schoenen blijven daarin een belangrijke rol spelen. Alle schoenen van Crocs™ zijn gemaakt met Croslite™ materiaal, een revolutionaire eigen technologie waardoor ieder paar schoenen zacht, comfortabel, licht, niet-afgevend en geurbestendig is, de eigenschappen die zo bekend en geliefd zijn onder Crocs-fans. Crocs is graag net even anders en spoort fans aan om plezier te beleven aan ieder kleurig paar schoenen. Sinds de oprichting in 2002 heeft Crocs ruim 300 miljoen paar schoenen verkocht in meer dan 90 landen overal ter wereld

De voordelen voor affiliate partners van Crocs:

- Goed converterende webshop met divers en groot aanbod

- Aantrekkelijk vergoeding bij een gemiddelde orderbestelling van €70

  a. 0 - 29 sales per maand | 5%

  b. 30+ sales per maand | 7%

- Speciale commissie voor toppublishers

- Op maat gemaakte banners en overige materialen

- Snelle toelating en uitbetaling

- Cookie-lifetime 30 dagen

De webshop in het kort:

1. Gratis verzending vanaf €35

2. Grote naamsbekendheid

3. 90 dagen geld terug garantie

4. Gemakkelijk retourneren

Zo werkt het:

Met affiliate marketing werken adverteerders (o.a. webshops) en publishers (o.a. website-eigenaren) samen om online sales en leads te genereren. De affiliate activiteiten van Crocs zijn ondergebracht bij performance advertising network Awin. Genereer jij als publisher sales via ons affiliate programma bij Awin, dan ontvang je hiervoor een aantrekkelijke vergoeding.

 

Aanmelden?

Wil jij ook actief worden met affiliate marketing en je aanmelden voor ons affiliate programma bij Awin? Meld je dan snel aan via onderstaande link: