Zo Maak Je Je Crocs Schoon.

Stralend Schoon in Een Paar Stappen

Alsjeblieft, dit is je handleiding voor het opfrissen van je Crocs. Kost je weinig moeite, alleen een klein beetje aandacht.

Hand wash icon

Met De Hand

Als je je Crocs wilt schoonmaken in de gootsteen of in de wasbak, spoel je gewoon het losse vuil weg en was of dep je ze met een vochtige doek, milde zeep en koud water.

Or icon Or icon
Machine wash icon

In De Wasmachine

Classic Clogs, slippers en andere modellen die gemaakt zijn van ons bekende Croslite™ foammateriaal kunnen ook in de wasmachine. Was ze wel op een fijnwasprogramma met een fijnwasmiddel.

White clogs

Laten Drogen

Laat je Crocs op een natuurlijke manier drogen. Voor een snel resultaat kun je de ventilator erbij aanzetten.

Gebruik geen hitte. Je Crocs kunnen ervan gaan krimpen of kromtrekken. Zet ze dus nooit in de zon of bij de verwarming.

Crocs Cleaner

Stralend En Blij

Met Crocs Shine geef je je favoriete footwear hun oorspronkelijke glans terug. Breng het speciale reinigingsmiddel aan met de sponsapplicator en verwijder het vuil. Veeg overtollig product weg met een droog papieren doekje of een washandje. En dan zijn ze weer helemaal klaar om te stralen!

5 stars

“Ik vind Crocs Shine geweldig! Het is heel makkelijk te gebruiken en zelfs de meest verbleekte Crocs krijgen er weer kleur van!” – Sarah, Breda

Koop Crocs Shine

Geef Elk Paar Je Eigen Draai .

Personalised Clogs
Assorted Jibbitz
Crocs text

Jibbitz™ Charms

Jij bent uniek en daar ben je trots op ook. Dus maak je Crocs net zo uniek als jezelf met Jibbitz™. Laat zien wie je bent met ons schitterende assortiment verwisselbare charms en steentjes.

Shop Jibbitz™ Charms