Huidige Status .

Laatste update: 9 juni 2020.

Wat zijn de gevolgen hiervan voor de Crocs-winkels? 

Om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te garanderen, blijven sommige van onze winkels tijdelijk gesloten. In overeenstemming met de lokale regelgeving zullen we enkele van onze locaties weer openen.

Wat zijn de gevolgen voor de verwerking van onze online bestellingen? 

Aangezien wij nu met minder mensen werken en de 'social distancing'-maatregelen voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers in acht moeten nemen, zijn onze leveringen iets vertraagd. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden.

Wat voor gevolgen heeft dit voor de verzending?

Ons goederenmagazijn blijft normaal functioneren en onze vervoerders hebben geen wijzigingen in hun standaard bezorgschema's en -tijden gemeld. 

Wat zijn de gevolgen voor onze klantenservice? 

Het kan zijn dat het iets langer duurt voordat we reageren, doordat we de hoeveelheid personeel en de planning van onze klantenservice aanpassen. Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak. 

Een bericht van onze CEO.

In ons bedrijf draait alles om comfort en ons doel is eenvoudig – om iedereen te helpen zich comfortabel te voelen in zijn of haar eigen schoenen. Om onze medewerkers, klanten en de volksgezondheid te beschermen, hebben we het moeilijke besluit genomen om alle winkels en outlets die eigendom zijn van Crocs tijdelijk te sluiten. We volgen de richtlijnen van elke lokale overheid met betrekking tot het moment van heropening. Veel van de winkels van onze verkooppartners in Europa zijn ook gesloten in overeenstemming met de lokale regelgeving.   

Terwijl onze winkels gesloten zijn, blijft Crocs.com gewoon open. Om er zeker van te zijn dat alle schoenen veilig worden bezorgd, dient u rekening te houden met waarschijnlijke vertragingen en onze toegewijde klantenservice staat (op afstand) voor u klaar om u te helpen bij eventuele bezorgproblemen. Ik zou u respectvol om uw geduld willen vragen. We volgen ook de richtlijnen van de WHO, die regelmatige schoonmaak aanbeveelt als een van de belangrijkste preventieve maatregelen die we kunnen nemen. Onze productiefaciliteiten worden regelmatig schoongemaakt, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw favoriete Crocs-modellen kunt blijven kopen. 

Ik wens u en uw naasten veel comfort gedurende deze moeilijke tijden. Ik hoop dat er spoedig meer comfortabele dagen in het verschiet liggen en dat Crocs de komende weken en maanden deel zal uitmaken van vele gezonde, gelukkige momenten. 

Met grote waardering, 

Andrew Rees, Directeur, Chief Executive Officer , Crocs.