Retourbeleid

Retourneren tegen volledige restitutie kan onder de volgende voorwaarden:

  1. De aankoop is gedaan in/via www.crocs.nl
  2. De artikelen verkeren in staat 'als nieuw'.
  3. Artikelen dienen binnen 90 dagen na aflevering te worden geretourneerd.Retourinstructies

Zodra je de retouraanvraag hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met instructies over hoe je het artikel kunt retourneren, evenals een link naar het retourlabel. Je kunt deze e-mail binnen een uur verwachten. Volg de instructies in deze e-mail op. Mocht je deze e-mail niet ontvangen, check dan eerst de map met ongewenste e-mails en neem anders contact op met de klantenservice.

Stap 1: Voer je 'ordernummer' en 'achternaam' in (zoals vermeld op je orderbevestiging)

We kunnen de bestelling niet vinden. Probeer het nogmaals.

Stap 2: Klik op de link in de e-mail met retourinstructies om het label te openen. Print het label en plak het daarna op het retourpakket. Zorg ervoor dat dit goed zichtbaar is en ook goed vast zit. Breng het pakket naar het postkantoor om het retour te zenden naar het adres op het retourlabel.

Opmerking:

  • De kosten voor het retourneren worden niet vergoed.
  • De verwerking van een retourzending neemt zo'n twee weken in beslag. Daarna zal het bedrag worden teruggestort op de kaart/rekening zoals gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.
  • Online-aankopen kunnen niet worden geretourneerd in de Crocs-winkels.
  • Je kunt artikelen van twee (of meer) verschillende bestellingen tegelijkertijd retourneren (zo betaal je slechts eenmalig de retourkosten). Om ervoor te zorgen dat we alle retourartikelen vlot kunnen verwerken, moet je bij meerdere bestellingen voor ELKE bestelling een aparte retouraanvraag indienen én ALLE bijbehorende retourlabels op hetzelfde retourpakket plakken.